Meer over Vhzz

De mediatraining ‘Van Horen, Zien, Zeggen’ heeft één doel: je voorbereiden op een succesvol optreden in de media. Dat doen we door je praktische tips te geven – vanuit het perspectief van de journalist én jouw organisatie – en je te laten oefenen in een levensechte en inspirerende mediaomgeving: Vondel CS in Amsterdam. De training duurt een hele dag en omdat we gaan voor het optimale resultaat werken we in een kleine groep van 4 tot maximaal 6 deelnemers.

Het programma

  • 09:30  10:00 – Inloop
  • 10:00 – 12:30 – Kennismaken & ‘De 10 Van Horen, Zien, Zeggen’

Kennismaken, jouw verhaal en doel vaststellen en ‘De 10 Van Horen, Zien, Zeggen

  • 12:30 – 13:30 – Lunch
  • 13:30 – 15:30 – Interviewtechnieken deel 1

Interviews in de studio oefenen en nabespreken. Hoe kom je over en is je verhaal duidelijk verteld?

  • 15:30 – 15:45 – Pauze
  • 15:45 – 17:30 – Interviewtechnieken deel 2

Interviews in de studio oefenen, vertrouwen krijgen in jezelf, jouw verhaal en hoe je overkomt.

  • 17:30 – 18:15 – Borrel

Borrelen en napraten in het Vondelpark/3 Kitchen & Bar Ja, ik weet voldoende. Ik wil me aanmelden!

VOOR WIE?

Deze mediatraining is voor iedereen die in aanraking komt met media. Denk aan functies als bestuursvoorzitter, CEO, woordvoerder, bekende Nederlander, politicus of communicatiemanager of –adviseur bent. Heb jij te maken met het geven van interviews, commentaar of het geven van advies hiervoor? Dan is deze training onmisbaar voor jou.

KOSTEN

De kosten van deze training bedragen EUR 1.500,- incl. BTW. In dit bedrag is lesmateriaal, luxe lunch en de borrel inbegrepen. Het beeld- en of geluidsmateriaal krijg je mee naar huis.

Maatwerk

Wil je de mediatraining liever één-op-één volgen of met meerdere collega’s inhouse? Laat het ons weten en wij zorgen voor een programma dat geheel is afgestemd op jouw wensen.

Counter Content

Deze training wordt je aangeboden door Counter Content. Counter Content is een communicatiebureau dat ervoor zorgt dat organisaties, bedrijven en mensen een duidelijk, consistent en scherp verhaal communiceren. Met diensten als storytelling, content marketing, events, videoproducties en PR helpen zij hun klanten niet alleen met advies, maar ook met het verkondigen van hun boodschap.